Terug

Blog

Digital Sales Assistant: conversie verhogend, flexibel en snel

Op dit moment zijn er in de fysieke winkel al tal van mogelijkheden om items die niet fysiek aanwezig zijn te verkopen aan de consument. Vaak wordt er gebruikgemaakt van een kassasysteem of een apart device waar het winkelpersoneel een bestelling kan plaatsen voor de klant zodat hij of zij deze niet zelf hoeft te bestellen of te kopen bij een andere vestiging of webshop.

Binnen de Retail Suite bieden we de applicatie Digital Sales Assistant aan. Een webapplicatie die volledig afgestemd kan worden op de wensen van het winkelpersoneel en van toegevoegde waarde is voor de klant. De applicatie is ‘licht’ waardoor je snel navigeert door de beschikbare informatie. Tooling die niet relevant is voor in de fysieke winkel wordt niet aangeboden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een fitfinder die online de klant helpt met het vinden van de juiste pasvorm, maar in de winkel uitstekend geadviseerd wordt door het winkelpersoneel. Tevens stelt de Digital Sales Assistant informatie beschikbaar die juist zeer relevant is voor de winkel en niet tot nauwelijks voor de webshop zoals de exacte fysieke locatie van een item waardoor het winkelpersoneel tijd bespaard met het vinden van het product. De Digital Sales Assistant draait lokaal in de winkel op een gewenst device, waardoor er snel en eenvoudig mee gewerkt kan worden. Deze applicatie draagt bij aan de snelheid waarmee je informatie en items beschikbaar hebt en draagt bij aan de flexibiliteit van jouw volledige organisatie.

Benieuwd wat de Digital Sales Assistant applicatie voor jou (als Divide klant) kan betekenen? Wij geloven erin dat je als e-commerce manager die tools moet gebruiken die alle customer journeys optimaliseren. Overweeg ook om jouw webshop omgeving volledig te ‘ontvlechten’ en gebruik te gaan maken van Retail Suite waardoor je vanaf nu écht de mogelijkheid hebt om te gebruiken waar jij prio aan geeft.

Volg ons op LinkedIn én laat jouw gegevens achter om de klantcase over de digital sales assistant te ontvangen. Ook organiseren wij na de zomer een exclusief klantevent op locatie. Daar wil ook jij zeker bij zijn! Meld je nu alvast aan via verkoop@divide.nl en blijf op de hoogte.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.