Terug

Blog

Zonder order circulatie geen tevreden klant

Nu je de Omnichannel Integration Suite (OIS) een beetje kent, gaan we je meenemen door alle afzonderlijke applicaties. Jij bepaalt zelf van welke applicaties je wel of geen gebruik maakt afgestemd op de processen binnen jouw organisatie. Kijk vooral waar jij efficiënter wil en kan gaan werken en hoe processen voor jouw collega’s vereenvoudigd kunnen worden door gebruik te maken van slimme tooling.

Order circulatie is één van de meest essentiële processen binnen de e-commerce. Zonder proces komen orders niet bij de consument terecht. Of jouw organisatie nu beschikt over meerdere vestiging of niet, deze applicatie gaat je helpen om orders zo efficiënt mogelijk af te handelen en te verzenden naar de consument. Als jouw organisatie meerdere vestigingen en voorraden heeft, kan het een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn om orders toe te kennen aan de juiste vestiging, de check te doen of het product daadwerkelijk aanwezig is en bij eventuele afwezigheid de order weer terug te plaatsen in de order circulatie stroomt of manco te melden.

Speciaal om dit proces te vereenvoudigen is de order circulatie applicatie ontwikkeld. Deze applicatie maakt het mogelijk om orders geplaatst via de webshop of marketplace op basis van een volledig beheersbaar algoritme automatisch in de juiste vestiging voor afhandeling terecht te laten komen. Door de overzichtelijke en eenvoudige dashboard functionaliteit kunnen de orders efficiënt en naar jouw wens worden gepickt op de winkelvloer. Denk hierbij aan de mogelijkheid om order te picken op basis van single- of multiline orders, orders op basis van product op merk en orders die met een bepaalde vervoerder mee moeten omdat die eerder op de dag voor de deur staat dan de andere vervoerders.

De order circulatie app houdt rekening met interne vrachtroutes en beschikbare voorraad waardoor alle orders altijd op de meest efficiënte wijze naar de consument worden verzonden. Tevens is het mogelijk om de orders makkelijk te verzenden vanuit de vestiging direct naar de consument door middel van Ship from store. Het gebruik van de applicatie zorgt voor tijdswinst en werkt conversieverhogend.

Benieuwd wat de order circulatie applicatie voor jou (als Divide klant) kan betekenen? Wij geloven erin dat je als e-commerce manager die tools moet gebruiken die alle customer journeys optimaliseren. Vanaf nu is het mogelijk om jouw webshop omgeving volledig te ‘ontvlechten’ waardoor je vanaf nu écht de mogelijkheid hebt om te gebruiken waar jij prio aan geeft.

Volg ons op LinkedIn én laat jouw gegevens achter om de klantcase over order circulatie te ontvangen. Ook organiseren wij na de zomer een exclusief klantevent op locatie. Daar wil ook jij zeker bij zijn! Meld je nu alvast gratis aan door te mailen naar verkoop@divide.nl en blijf op de hoogte.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.