Terug

Blog

Optimaliseer jouw customer journeys met efficiënte applicaties

Jij en jouw organisatie maken gebruik van meerdere onderliggende systemen zoals een ERP (bijv. XPRT) en een POS. Het is van essentieel belang dat deze systemen goed met elkaar en de webshop integreren. Deze integraties zijn complex en uit ervaring weet je dat deze niet altijd optimaal werken. Jij vindt het vooral belangrijk dat je beschikt over tools die aansluiten bij de wensen van jouw klanten en die processen vergemakkelijken voor jouw team en organisatie.

Ken je de Omnichannel Integration Suite (OIS) al? OIS is een middleware toepassing op basis van webservices, dat data uit onderliggende systemen beschikbaar stelt aan alle relevante integratiepartners. De Omnichannel Integration Suite is veilig en schaalbaar en kan makkelijk ingezet worden op verschillende IT architecturen. Daarnaast kunnen applicaties uit de Retail Suite via de OIS ontsloten worden. Ook is het makkelijk te integreren met bestaande e-commerce oplossingen zoals Magento, Salesforce, Shopware en Divide.

Benieuwd wat de OIS voor jou als Divide klant kan betekenen? Wil je weten welke applicaties Retail Suite bevat die ook jouw e-commerce processen efficiënter maken en uiteindelijk leiden tot een hogere conversie? Wij geloven erin dat je als e-commerce manager die tools moet gebruiken die alle customer journeys optimaliseren. Vanaf nu is het mogelijk om jouw webshop omgeving volledig te ‘ontvlechten’ waardoor je vanaf nu écht de mogelijkheid hebt om te gebruiken waar jij prio aan geeft.

Volg ons op LinkedIn én laat jouw gegevens achter om relevante klantcases te ontvangen. Ook organiseren wij na de zomer een exclusief klantevent op locatie. Daar wil ook jij zeker bij zijn! Meld je nu alvast gratis aan door te mailen naar verkoop@divide.nl en blijf op de hoogte.
De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.